Publieke Zaken verbindt

De essentie van onze visie en werkwijze is ‘informeren’ en ‘verbinden’. Publieke Zaken zorgt dat u met overheid, politieke spelers of andere maatschappelijke organisaties kunt overleggen als wet- en regelgeving een cruciale impact heeft op de continuïteit van uw bedrijf. Wij vertalen daarvoor uw bedrijfsbelang naar een belang dat voor de politiek relevant is en u vindt gehoor.

Inhoudelijke focus

Onze focus ligt bij bedrijven en organisaties in de wereld van energie, milieu, duurzaamheid, landbouw en transport. De medewerkers van Publieke Zaken hebben uitgebreide kennis van de politieke procedures, onder meer door hun werk in het parlement.

Door onze inhoudelijke focus heeft ons team verder een gedegen kennis van de technische en politieke ins en outs van uw sector. Evenzeer van belang: we kennen ook zelf het bedrijfsleven van binnenuit en weten hoe het is om binnen een bedrijf de druk van dreigende wetgeving te voelen.

Op deze manier ‘ontzorgt’ Publieke Zaken. De problemen van klanten zijn de onze. En we zijn overtuigd van de waarde van lange termijnrelaties en strategisch denken. Ook werken we eraan dat u uiteindelijk zelfstandig een Public Affairs-beleid kunt voeren. Tot die tijd zijn we uw sparringpartner.

Publieke Zaken is proactief. Wij wachten niet tot een van onze relaties met diens problemen bij ons komt. Die voorkomen we, want door onze ervaring en politieke contacten zien we tijdig de parlementaire ontwikkelingen en de mogelijke consequenties daarvan voor uw bedrijfsvoering. We kennen de in’s en out’s van het politieke spel.

Leer ons kennen

Vacatures

Is er geen vacature beschikbaar of zoek je liever iets anders? Neem dan contact op via info@publiekezaken.eu om de mogelijkheden te bespreken.