Actualiteiten / ERS

21 december 2022

Publieke Zaken lanceert PZ Energy Research & Strategy

Publieke Zaken breidt uit! Vanaf januari 2023 gaan wij van start met een nieuwe dienst onder het label: Publieke Zaken Energy Research & Strategy (PZ ERS).

De nieuwe afdeling gaat geleid worden door Hans van Cleef. Hij stapt over van ABN Amro Bank waar hij vanaf 2002 al in diverse rollen de ontwikkelingen op de financiële markten volgde. Vanaf 2012 was Hans werkzaam als senior energie-econoom bij het Economisch Bureau van de bank en stond hij regelmatig de media te woord over de ontwikkelingen van energiegrondstoffen en de energietransitie. Tevens is hij columnist bij Energiepodium.nl en vaste gast bij de marktupdates van Studio Energie.

Naast onze bekende politieke monitor bieden we met Hans een nieuwe monitoringsdienst aan op het gebied van de energiemarkten. Hierin geven wij meerdere keren per maand marktupdates over ontwikkelingen in de relevante markten. Deze worden onderverdeeld in een marktupdate voor olie en gas, een marktupdate voor elektriciteit en een marktupdate van ontwikkelingen die relevant zijn voor de energietransitie. Daarnaast nemen we ontwikkelingen en prijsvorming van de CO₂-emissierechten (EU ETS) regelmatig mee. De marktupdates geven inzicht in de prijsontwikkelingen en zijn voorzien van een uitgebreide duiding. U ontvangt van ons tussentijds updates zodra marktomstandigheden daar aanleiding toe geven.  

Naast de marktupdates staan Hans en zijn team ook klaar voor u als sparringpartner over inzichten in de energiemarkten.

 Daarnaast is er nog een scala aan diensten die wij aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor maatwerk webinars/bijeenkomsten voor uw organisatie, cursussen over inzichten in energiemarkten en kunt u Hans van Cleef als keynote speaker boeken.

Op de website Publiekezaken.eu/ers vindt u uitgebreide beschrijvingen van de genoemde producten en diensten. Neemt u gerust contact met ons op indien u verdere vragen heeft.

 We hopen u met onze nieuwe producten verder van dienst te kunnen zijn. Bekijk hier de online brochure.

Geschreven door:

Verder lezen