Actualiteiten

24 september 2020

Nu te downloaden in de App Store: Mijn Energie- en Klimaatnieuws

Om te allen tijde op de hoogte te zijn van het nieuws in uw sector, introduceert Publieke Zaken een nieuwsapp.

Om te allen tijde op de hoogte te zijn van het nieuws in uw sector, introduceert Publieke Zaken een nieuwsapp:

Mijn Energie- en Klimaatnieuws

 

In deze app wordt u als gebruiker live up-to-date gehouden van het nieuws in nationale en lokale media. Met een druk op de knop verschijnt een actueel nieuwsoverzicht van alle relevante nieuwsartikelen op één plek! In de zoekbalk zoekt u vervolgens naar nog specifiekere onderwerpen binnen bepaalde thema’s. 

Hoe werkt de app?

De app functioneert als een database van relevant nieuws binnen uw persoonlijke voorkeuren. Op de pagina ‘Mijn nieuws’ worden alle relevante nieuwsartikelen uit nationale en lokale media getoond. U kunt vervolgens de artikelen lezen, opslaan en delen met collega’s. 

U kunt uzelf abonneren op de volgende thema’s: 

  • Circulaire economie
  • Elektriciteit 
  • Gebouwde omgeving
  • Industrie
  • Landbouw
  • Mobiliteit
  • Natuurbeleid

Sociale Media

Naast de reguliere nieuwsartikelen geeft de app ook de mogelijkheid de voor u relevante stakeholders op social media te volgen. Onder ‘Sociale media’ wordt u via een live-feed op de hoogte gehouden van de Tweets van bijvoorbeeld Tweede Kamerleden, bewindspersonen, opinieleiders, onderzoeksinstituten en maatschappelijk organisaties.

Waar vind ik Mijn Energie- en klimaatnieuws?

Mijn Energie- en Klimaatnieuws is te downloaden in de app stores en tegen een kleine maandelijkse vergoeding volledig toegankelijk. De app is verkrijgbaar in de Appstore voor Apple en de Google Playstore voor Android via de volgende links:

 

Heeft u vragen over de nieuwe apps van Publieke Zaken? Neem dan contact op met Thomas Truijens via thomas@publiekezaken.eu

Geschreven door:

Publieke Zaken

Verder lezen