De essentie van onze visie en werkwijze is ‘verbinden’.  Publieke Zaken zorgt dat u met overheid, politieke spelers of andere maatschappelijke organisaties kunt overleggen als regelgeving een cruciale impact heeft op de continuïteit van uw bedrijf.  Wij vertalen daarvoor uw bedrijfsbelang naar een belang dat voor de politiek relevant is en u vindt gehoor.

Onze focus ligt bij bedrijven en organisaties in de wereld van energie, milieu, duurzaamheid en transport. René Leegte had als lid van de Tweede Kamer deze onderwerpen in zijn portefeuille. Door zijn jarenlange ervaring heeft Publieke Zaken veel specifieke kennis van deze thematiek in huis en een adequaat relatienetwerk.

De medewerkers van Publieke Zaken hebben uitgebreide kennis van de politieke procedures, onder meer door hun werk in het parlement. Evenzeer van belang: we kennen ook zelf het bedrijfsleven van binnenuit en weten hoe het is om binnen een bedrijf de druk van dreigende wetgeving te voelen.

Zo ‘ontzorgt’ Publieke Zaken. De problemen van klanten zijn de onze. En we zijn overtuigd van de waarde van lange termijnrelaties en strategisch denken. Ook werken we eraan dat u uiteindelijk zelfstandig een Public Affairs-beleid kunt voeren. Tot die tijd zijn we uw sparringpartner.

Uiteraard is Publieke Zaken proactief. Wij wachten niet af tot een van onze relaties met diens problemen bij ons komt. Die voorkomen we, want door onze ervaring en politieke contacten zien we tijdig de parlementaire ontwikkelingen. We kennen de in’s en out’s van het politieke spel.