Kantoor

14 oktober 2022

Het kantoor op de Hoge Nieuwstraat is officieel geopend

Op 13 oktober is ons nieuwe kantoor op de Hoge Nieuwstraat officieel geopend, in aanwezigheid van ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan Segers. Met een team van twintig enthousiaste en betrokken adviseurs zijn wij hard aan het werk om bedrijfsleven en overheid met elkaar te verbinden.

Na de opening door oprichter René Leegte gaf Gert-Jan Segers een korte lezing aan de aanwezigen. Hij ging in op de huidige politieke ontwikkelingen op het gebied van stikstof en energie. Volgens de fractievoorzitter van de ChristenUnie bestaat er een grote kloof tussen bedrijfsleven en politiek, welke gedicht moet worden, door met elkaar in gesprek te gaan en samen te werken. Na afloop van zijn speech beantwoorde Segers vragen vanuit het publiek. Doordat er mensen vanuit diverse sectoren aanwezig waren werd het een interessant vraaggesprek.

Bij de opening was ook Hans van Cleef aanwezig. Tijdens de bijeenkomst werd namelijk bekend gemaakt dat Hans vanaf januari het team van Publieke Zaken zal versterken en zich zal richten op de ontwikkelingen op de energiemarkt. Meer informatie over de komst van Hans volgt, dus houdt onze pagina goed in de gaten.

Met het nieuwe kantoor blijft Publieke Zaken zich steeds verder ontwikkelen!

Geschreven door:

Publieke Zaken

Verder lezen